De hele week gaat mijn wekker om 7 uur en werk ik tot 6 uur ’s avonds. Best een drukke baan dus. ’s Avonds doe ik boodschappen, kook ik en ga ik slapen. De volgende dag gaat alles weer precies hetzelfde. Als het weekend is, is het voor mij dus ook écht weekend. Ik neem niet op als iemand van werk mij belt en lees ook geen werk gerelateerde e-mails. En ik ga uit alsof mijn leven er vanaf hangt! Als je zo veel werkt, dan zijn dit de momenten dat je lekker kunt losgaan en ultiem kunt genieten. Wil jij ook weten hoe je alles uit je weekend kunt halen en kunt feesten als een echt feestbeest? Lees hier dan snel mijn tips.

Luxe borrel

Op vrijdagavond start mijn weekend meestal al. Ik hou ervan om de vrijdag niet te gek te gaan feesten. Dan kan ik tenminste zaterdagavond nog wat doen of zaterdag of zondag naar een festival overdag. Als ik mijn weekend te uitgeput start heb ik daar namelijk geen energie meer voor. Op vrijdagmiddag ga ik dus vaak lekker borrelen, eten en drankjes drinken met vriendinnen. Die spreek ik ook doordeweeks amper en daarom is dit extra leuk. Genoeg om bij te praten dus! Daarnaast hou ik vooral heel erg van een wat luxere borrel. Ik heb absoluut geen alcoholprobleem, maar ik vind het geen straf om alle cocktails op de kaart uit te proberen. Dat doe ik natuurlijk niet, maar bij wijze van 😉 Let trouwens wel op dat je alles met mate doet, dan blijft het leuk…

Festivals

Een van de dingen die ik het liefste doe is naar festivals gaan. Vooral omdat je dan een hele dag kan vullen met alleen maar gezelligheid. Ik begin vaak ’s ochtends na een beetje uitslapen met een goede kop koffie en mezelf mooi maken. Daarna komen al mijn vriendinnen en gaan we met zijn allen lunchen. Ook wordt tijdens deze lunch vaak uitgebreid de outfitkeuze besproken omdat we allemaal 20 kledingsetjes mee hebben. Tot slot gaan we op pad naar het festival. Vaak een hele gezellige fietstocht waarin je super veel mensen tegen komt. En het festival zelf spreekt voor zich, altijd een feestje natuurlijk!

Clubavonden

Ook hou ik er wel van om op zaterdagavond uit te gaan. Vooral als het festivalseizoen voorbij is, want festivals hebben toch mijn voorkeur. Als ik namelijk ’s nachts uitga op zaterdag, kan ik hier maandag nog moe van zijn. Niet ideaal dus, maar eens in de zo veel tijd kan ik hier wel van genieten. Voornamelijk als er leuke feestjes zijn in precies de setting of muziekstijl die ik leuk vind trommel ik al mijn vriendinnen op. Maar mijn tip: ga liever voor de festivals en bewaar de nachtelijke clubavonden voor af en toe.