sunclub.be

Voor de online genieters

Ontsnap in een vakantiefantasie

Deze dagen zitten we allemaal in hetzelfde schuitje. Thuis, misschien wel samen met iemand, maar toch voelt het heel alleen. Ver verwijderd van de buitenwereld. Alleen af en toe boodschappen doen en dan geconfronteerd worden met keukenpapiertjes en enorme flacons desinfectiemiddel – je wordt er niet echt blij van. Om het nog maar niet te hebben over alle gecancelde evenementen, geboekte vluchten en vakanties, verjaardagen, noem maar op. Het leven staat stil. En dat voelt heel gek, voor iedereen. We weten niet hoe lang dit nog duurt, hoe het er allemaal uit zal zien als dit weer voorbij is..

Maar juist in deze tijd hebben we allemaal iets nodig om naar uit te kijken. Helaas wachten de meeste artiesten nog even af met de verzette tourdata bekend maken en is er ook verder nog weinig bekend, maar je kunt het heft in eigen handen nemen. Is je vakantie gecancelled? Niet getreurd. Of deze zomer alles alweer voorbij is weten we niet, maar als je toch wil genieten van de voorpret… dan boek je toch alvast voor volgend jaar?

Waar gaat de reis naartoe?

Een vakantie ver van tevoren boeken is alleen maar voordelig. Je moet alleen wel alvast voor jezelf verzinnen waar je volgend zin in zal hebben om heen te gaan. Ons advies? Hou het simpel, dan zit je altijd goed: een mooie camping aan de Spaanse kust! We hebben twee mooie campings voor je gevonden aan de Costa Brava: camping cala gogo en las dunas.

Campings aan de Spaanse kust

Camping Cala Gogo ligt direct aan een zandstrand, met baaien die aan elkaar verbonden zijn door aangelegde wandelpaden over de rotsen. En als je niet zo van het strand houdt, zijn er ook nog eens 6 zwembaden met allerlei glijbanen. Plezier voor het hele gezin!

Een stuk verderop aan de Costa Brava vinden we camping  Las Dunas, met een enorm zandstrand wat zich uitstekend leent voor beachvolleybal of surfen. Een uitgebreide supermarkt (hopelijk tegen die tijd zonder verplicht winkelmandje) , een animatieteam voor de kleintjes, en een sfeervol restaurant. Dingen waar we nu alleen van kunnen dromen – maar die volgende zomer hoe dan ook weer volop op jouw planning zullen staan.

Wees dus niet getreurd – het leven zal weer terugkeren naar gewoonlijk. En als je daar fysiek bewijs van nodig heb, boek die vakantie gewoon alvast! Iets om naar uit te kijken sleept ons allemaal door deze rare tijden heen, zeker weten.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2020 sunclub.be

Thema door Anders Norén