Je auto online verkopen is gemakkelijk omdat jij de auto online aanmeldt bij een verkoopwebsite. Via een aanmeldpagina voer je alle gegevens over je auto in. Vragen over het merk auto, het aanschafjaar, de soort autobekleding, eventuele schade, accessoires en meer worden gesteld. Dit maakt de aanmelding van je auto secuur. Daarnaast voeg je ook foto’s van je auto toe om een nog specifieker beeld van je auto te geven. Je hoeft dus niet met je auto langs een dealer te gaan om daar de verkoop van je auto in gang te zetten. De online organisatie doet voor jou het werk! Je auto verkopen verloopt dus geheel online. Wat daarbij ook wel handig is om te weten: ook auto’s met schade kunnen bij veel websites worden aangemeld en dus worden verkocht. Je schadeauto verkopen gaat vaak via een speciale aanmeldpagina.

Het hoogste bod geldt

Nadat jij je auto online hebt aangemeld neemt het bedrijf contact op met verschillende erkende dealers. Deze verschillende dealers bekijken jouw aanmelding en doen een bod op jouw auto. De biedingen die worden gegeven aan aanmeldingen waarbij een schadeauto wordt verkocht liggen natuurlijk lager dan aanmeldingen van schadevrije auto’s. Langsgaan met jouw auto bij verschillende dealers is niet nodig, dit doet het bedrijf voor jou. Het werkt simpel: de dealer met het hoogste bod kan de auto kopen. Dit bod wordt dan ook aan jou als verkoper voorgelegd. Aan jou de taak om het bod te accepteren, te weigeren of een tegenbod te doen. Ook dat gaat online. Je schadeauto verkopen gaat op dezelfde manier.

Je schadeauto verkopen is geheel gratis

Het verkopen van je auto is vaak gratis. Wil je jouw schadeauto verkopen? Ook dat is vaak geheel kosteloos. Hoe dat kan? Omdat dealers die bij het online bedrijf zijn aangesloten maandelijks een kleine vergoeding betalen aan het bedrijf. Hierdoor wordt de verkoop van jouw auto voor jou helemaal gratis!

Na het accepteren van het bod

Als jij besluit om het bod van de dealer te accepteren wordt de officiële verkoop in gang gezet. De dealer met het hoogste bod neemt contact met jou op om de deal rond te maken. De verdere afhandeling van de verkoop wordt dan ook gedaan door de dealer, denk bijvoorbeeld aan de betaling. Daarnaast zorgt de dealer ervoor dat jouw auto aan huis wordt opgehaald. De deur uitgaan voor de verkoop van je auto is dan in het gehele verkoopproces niet nodig! Neem eens een kijkje op het internet hoe jij je auto verkopen kan!