Barbas-Bellfires-haarden

Haarden waren eigenlijk een item wat we vooral vroeger terug zagen in huis. Het had voornamelijk een functionele functie namelijk, het huis warm houden. Tegenwoordig zijn haarden veel meer een stijlitem geworden. Toch is een haard in huis ontzettend sjiek en elegant. In dit blog daarom een aantal verschillende Barbas Bellfires haarden die zeker de moeite waard zijn om even te bekijken. Wie weet is het wel wat voor jouw woon- of slaapkamer.

De BOX gas Panorama 45-45

Deze haard is ideaal voor de wat kleinere ruimtes of voor als je niet zo’n grote haard in zicht wil hebben. Het heeft een stoere uitstraling en is met zijn zwarte kleur vooral tijdloos. Ideaal om te combineren met een huishouden die deze stijl al heeft doorgevoerd. Doordat hij niet veel ruimte in beslag neemt is het ook een prima haard voor in de slaapkamer, wat weer zorgt voor een huiselijk en warm gevoel.

De Corner Bell XXL 3 L+R

Elegantie, dat is wat deze haard uitstraalt. Heb je een ruime woonkamer dan zou deze haard daar prima bij passen. Maak van deze prachtige, grote haard het middelpunt van de ruimte en bouw alles hierom heen. Creëer een zithoek met een tapijt en hoekbank voor het ultieme warme, huiselijke gevoel. De haard wordt ingebouwd in de muur en is vanaf twee kanten te bekijken.

De Smart Bell Panorama 45-45

De haard zit qua formaat een beetje tussen de vorige haarden in. Qua uitstraling is deze haard alleen uniek in zijn soort. De haard is half ingebouwd in de muur maar is niet voorzien van glaswerk. Hierdoor geeft de haard een woonkamer echt het ouderwetse gevoel van vroeger. Deze hard kan de ruimte prima verwarmen als dat nodig moet zijn maar is vooral ter decoratie bedoeld. Een prachtig exemplaar voor een tijdloos en elegant huishouden.

De Smart Bell 55-60

Klein maar fijn geldt voor deze haard. Klein van formaat maar een prima decoratie. Het lijkt bijna een schilderij. Deze haard is perfect voor een ieder die graag een haard wil maar niet zit te wachten op een haard die de halve muur in beslag neemt. De Smart Bell is degelijk en elegant en voorziet op een kleine manier de ruimte van een hele andere uitstraling.

De Box 75

De haard zoals we hem van vroeger kennen. Aan de onderkant voorzien van een opslagplek voor het hout, daarboven de haard en afgewerkt met een buis voor de rook. De perfecte haard voor iedereen die met een haard het ouderwetse gevoel in huis wil halen.

Welke haard is jouw favoriet?