Niet alleen vrouwen, maar ook als man wil je je natuurlijk leuk aankleden. Kleding kopen is echt niet alleen een vrouwending! Toch kan het best lastig zijn als man om te weten wat hip is. Mannen hebben hier over het algemeen gewoon iets meer moeite mee dan vrouwen, omdat ze minder tijdschriften lezen en de interesse bij de meeste mannen gewoon niet hier ligt. Gelukkig kun je ook gewoon mijn blog lezen! Want hierin vertel ik jullie mannen over leuke en hippe items die je zou kunnen aanschaffen om straks er tip top uit te zien op het terras. Lees snel hieronder verder en dan kan je shopsessie beginnen! 

Wijde broeken zijn hip! 

Allereerst zijn wijde broeken weer helemaal hip! Als je gaat zoeken op streetstyle voor mannen zul je dit vanzelf tegenkomen. Het voelt misschien de eerste keer dat je zo’n wijde broek draagt een beetje gek, maar je zult al snel zien dat je zeeën van complimenten zult krijgen over hoe hip je bent met zo’n broek. Als je even op internet zoekt op ‘broeken mannen’ of ‘wijde broeken mannen’ dan vind je makkelijk verschillende webshops waarop je deze wijde broeken kunt bestellen zoals www.babista.be (een Belgische webshop), Zalando of Winkelstraat.nl. 

Draag laagjes 

Daarnaast is het een goede tip om laagjes te dragen. Zeker in de lente is dit comfortabel en makkelijk, omdat als het dan warm wordt op het terras je nog iets uit kunt trekken. Als je dan enkel een hoodie of sweater aan hebt, dan zit je gigantisch te zweten of moet je in je blote bast zitten (wat natuurlijk echt niet geaccepteerd is op een terras). Daarom is laagjes de perfecte oplossing! En daarnaast zijn laagjes ook nog eens helemaal hip. Als je een leuk shirt met daarover een hippe trui en een oversized jack draagt (eventueel gecombineerd met je coole wijde broek) ben je helemaal lente-proof en hip! 

Bootschoenen of vette sneakers 

Schoenen die het hipste zijn voor de lente zijn toch wel bootschoenen of sneakers. Zelf ben ik altijd fan van hele grove sneakers die je outfit wat stoerder maken. Deze lopen extreem lekker en zijn ook nog eens heel hip! Maar mocht je meer een gelegenheid hebben of een keer willen gaan voor een wat nettere look, dan zijn bootschoenen perfect voor de lente. Deze schoenen staan chic, maar zijn niet te warm zoals nette leren schoenen bijvoorbeeld. Je kunt er dus mee op date, mee uiteten of naar een zakelijke (en iets informele) lunch. Een must-have voor in je kast zijn bootschoenen dus zeker!