sunclub.be

Voor de online genieters

Hoe houd je je schoenen schoon?

We kennen het allemaal wel. Dat blije gevoel als je nieuwe schoenen hebt aangeschaft en je niet kan wachten totdat je ze kan dragen. Vanwege dit blijdschap trek je je zo ook gewoon zo snel mogelijk aan en denk je er niet om eerst te schoen te beschermen van alle viezigheid die erop kan komen. Maar op welke manieren kan je je nieuwe schoen nou het beste beschermen?

Dragen van je schoen

Het is allereerst belangrijk om te weten dat je schoen niet alleen beschadigd kan worden vanaf de buitenkant. De binnenkant maak je kapot terwijl je je schoen aan het dragen bent. Daarom is het verstandig om rekening te houden met twee dingen.

Let erop hoe je je schoen aantrekt. Als je in een beetje haast bent heb je al snel de neiging om je voet erin te wurmen. Doordat je je hak in je schoen trapt, deukt deze in. Deze sporen zal je vanzelf ook zien. Om dit te voorkomen kan je het beste gebruik maken van een schoenlepel.

Het is ook verstandig om schoenen af te wisselen. Dit is een bewuste keuze die je kan maken. Hoe meer je op je schoenen loopt, hoe meer het de zool kapot maakt. Door af te wisselen welke schoenen je draagt geef je je schoenzool meer rust. Ik bedoel hier niet mee te zeggen dat je van je favoriete schoenen een tweede paar moet aanschaffen, maar je hoeft niet een favoriet te hebben. Neem eens een kijkje op Vai Vai. Ze bieden een breed assortiment aan met sneakers, laarsjes, sandalen en hakken met de juiste materialen. Vai Vai heeft genoeg keuze.

Opbergplaats van je schoen

Het onderhouden van je schoenen heeft niet alleen te maken met hoe je ermee omgaat met het dragen. Ook je opbergplaats is belangrijk. Als je thuiskomt van een lange dag school of werk en je kijkt gewoon erg uit naar lekker op de bank liggen heb je al snel de neiging om je schoenen ruw uit te trekken en in een hoekje te gooien. Ook de plek waar je je schoen opbergt is belangrijk, zeker als ze nat zijn geworden.

Materiaal van je schoen

Het is voor de hand liggend, maar het materiaal van je schoen heeft ook een grote invloed op hoeveel aanleg je schoen heeft om vies te worden. Als je kiest voor een stoffen of su├Ęde stof is het logisch dat je de schoen beter moet beschermen en is het misschien meer een gelegenheid schoen. Een leren materiaal is veel makkelijker te beschermen.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2019 sunclub.be

Thema door Anders Norén